Dagvoorzitter

Wil je een inspirerende dagvoorzitter om een bijzondere dag in je bedrijf of instelling te begeleiden? Ik kom graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen.  Als dagvoorzitter zal ik met prikkelende woorden, korte verhalen, energizers en interactie de verschillende onderdelen van de dag samenvoegen tot een geheel. Serieus en humor. Doelgericht en buiten de kaders.

Een pakkende inleiding om de iedereen bewust te  maken van de dag, de bedoeling, verwachtingen en mogelijkheden. Het publiek meenemen de dag in en verwoorden wat er in de zaal leeft, zodat sprekers de vragen horen die gesteld moeten worden. Juist de vragen die er wel zijn, maar die het publiek niet durft te stellen. Kort samenvatten wat er gezegd is en met de zaal controleren of de boodschap duidelijk is. Kortom, het maximale uit de dag halen voor de deelnemers.DSC_0023 (3)-1

Op tijd beginnen, maar ook de tijd goed bewaken voor alle onderdelen, zodat iedereen op de afgesproken tijd naar huis kan gaan, met een tevreden gevoel. Geïnspireerd, vol energie en enthousiasme om de volgende dag aan het werk te gaan.

Als dagvoorzitter dien ik organisator, publiek en alle andere deelnemers om het evenement tot een succes te maken.