Deelnemers over XtraVisie.

Muziekteam Vrije Baptistengemeente Nehemia Dokkum

“Met het muziekteam van onze kerk waren we in Kollumeroord. Voor een weekend verbinden en bezielen. Door de afwisselende werkvormen,waren we allemaal meteen erg betrokken met elkaar. Vooral het praten over onze passies en de invloed daarvan op onze levens, vond ik geweldig. De volgende morgen was het dauwtrappen om zeven uur een belevenis. Ik hoop dat er een vervolg komt, het smaakt echt naar meer”.

 

Gerard Janze    Directeur, bestuurder Lauwers College

“Ik  mocht aanwezig zijn bij het ochtendgedeelte van de studiedag van de locaties Kollum en Grijpskerk. Het thema was verbinding. We hebben een natuurwandeling gemaakt en koppels van twee personen kregen de opdracht om met elkaar in gesprek te gaan om elkaar beter te leren kennen en om te ontdekken wat je belangrijk vindt in het leven. Daarna is het maken van verbinding aan de hand van groepsopdrachten verder gegaan. Ik vond het een waardevolle morgen, het was goed georganiseerd en ik heb begrepen dat velen verbinding met elkaar gemaakt hebben en gesproken hebben over de betekenis van het christen zijn in je leven en je werk”.

 

 

Deelnemers aan bezinningsdagen en workshops van XtraVisie.

“Ik had het gevoel in de huiskamer bij George te zijn”.

“De sfeer was zo goed, je komt echt tot een gesprek”.

“Soms viel er een stilte in ons gesprek. De afspraak was dat we dan even niets zouden zeggen. Dat vond ik heel prettig, er hoefde even niets”.

“Door niet meteen te reageren krijgt de ander gelegenheid even rustig na te denken. Daardoor werd het een echt verdiepend gesprek”

“Ik ben anders gaan kijken naar mijn collega”.

“Het leeftijdsverschil was helemaal weg, we waren gewoon twee mensen aan de wandel”.

“Van hart tot hart elkaar ontmoeten maakt de ontmoeting van hoofd tot hoofd veel eenvoudiger”.

“Verrassend leuk om eens verder te kijken dan de standaard materialen voor een les”.

“Deze workshop daagt me uit om na te denken over het creëren van de juiste sfeer in de klas”.

“De workshop heeft me laten zien, dat ik ben vergeten hoe leuk je een les kan aankleden”.

 

Door gesprekken met de klant, luisteren naar wensen en behoeften, zoekt ik het beste product bij je bedrijf. Een bezinningsdag, workshop of een combinatie van deze twee. Er wordt duidelijk aangegeven of ik kan bieden wat je nodig hebt of als dat niet gaat lukken. Transparantie en openheid zijn belangrijke waarden. Je weet duidelijk wat je kunt verwachten.

Samen met jou nadenken over een vervolg van een bezinningsdag of een workshop. Uitbouwen van wat er geleerd is en het deskundig maken van deelnemers, zodat zij binnen de organisatie deskundige worden en ook anderen de vaardigheden leren die opgedaan zijn tijdens een inspirerende sessie bij XtraVisie.