Inspirerende bezinningsdag volwassenen

_DSC8489

Even stilstaan bij elkaar en bij je bedrijf. Een win win situatie.

 

Een bezinningsdag is een dag waarop hard gewerkt gaat worden op een ontspannen manier op een mooie locatie bij het Lauwersmeer, Kollumeroord. Ook is het mogelijk deze dag op een unieke en mooie locatie te doen in de buurt van uw bedrijf of instelling.

DSC_0013Tijdens een bezinningsdag wordt het proces begeleidt, waardoor deelnemers zich meer met elkaar verbonden gaan voelen. Kijken we met elkaar in kleine en soms grote groepen, naar wat ons bindt en wat ons zo verschillend maakt. We luisteren naar elkaar en leren dat we het niet eens met elkaar hoeven te zijn om toch een eenheid te kunnen  zijn.

Na een warm welkom zal er een inspirerend opening zijn. Om dat op in te laten werken is er tijd voor een wandeling, waar naast stilte de ontmoeting centraal staat, 1 op 1 of in een klein groepje. Iedereen heeft te tijd en de gelegenheid in eigen tempo terug te keren voor een centrale ontmoeting. Gedurende de dag worden dan allerlei verschillende werkvormen, energizers en stilte momenten gekozen om deze bezinningsdag tot een succes te maken.

DSC_0046Door rust, activiteit, ontmoeting en reflectie te combineren; is de ervaring dat deelnemers naar huis gaan met een gevoel gehoord te zijn, elkaar gehoord te hebben en vaak de wens om dit soort dagen vaker samen te kunnen beleven.