George Stavorinus

Ik ben George Stavorinus, een enthousiaste en inspirerende man. Ik woon in Triemen, ben getrouwd met Marja en vader van 4 kinderen. Ik heb 25 jaar ervaring in het onderwijs. Ik heb lesgegeven aan leerlingen van 4 tot 18 jaar. Sinds 2016 ben ik begonnen met XtraVisie. Een bedrijf dat bezinningsdagen organiseert voor bedrijven en instellingen.  Met XtraVisie wil ik mensen laten ervaren dat bezig zijn met zingeving, bezinning en elkaar vragen stellen, je gelukkiger maakt en je meer verbonden laat voelen met het bedrijf waar je werkt. Als mensen vertellen dat zij een geweldige dag hebben gehad en veel geleerd hebben is de dag voor mij zeer geslaagd.

Daarnaast geef ik workshops in het onderwijs. Ook geef ik lezingen over onderwijs, God op je school en de gemeenschappelijke waarden voor christelijk- en openbaar onderwijs. Ik ben altijd in voor iets nieuws: zoals dagvoorzitter zijn, nieuwe workshops bedenken en andere zaken die op mijn pad komen.

Naast mijn werk ben ik actief als vrijwilliger, spreker in kerken en tienerweekenden. Ik ben amateurfotograaf, waarvan je op deze website de resultaten kan zien. Ik fiets, wandel en zwem om in vorm te blijven en om te ontspannen. Ik hou van een lekker kampvuur in onze tuin, met familie en vrienden, om heerlijke gesprekken te hebben.