Werkwijze

Met mijn bedrijf wil ik een creatieve, constructieve begeleider van kleine en grote groepen zijn. Ik werk vanuit een prachtige locatie in het noorden van het land. Midden in de natuur van het Lauwersmeergebied. Daar wil ik een thuis gevoel op een unieke locatie bieden. Mijn doel is verbinding in groepen te verhogen, waardoor mensen eerst elkaar zien en dan pas eventuele obstakels. Daardoor wordt het vinden van oplossingen een stuk makkelijker en is de bereidheid tot samenwerking groter. De dynamiek in organisatie of bedrijf kan daardoor meer gebaseerd zijn op vertrouwen en dienen van elkaar.

Gekozen is voor het Lauwersmeergebied, omdat dit het stilste gebied van Nederland is. Even weg uit de drukke omgeving, om even in de rust te zijn. Om helemaal bezig te zijn met de workshops en elkaar. Een locatie bij jou in de buurt kan natuurlijk ook.

Workshops die ik geef kenmerken zich door beleven en ervaren. Ze brengen een gevoel over, zodat oude ideeën opleven en nieuwe ideeën  ontstaan. Waardoor oude passies herontdekt worden en er nieuwe aangeboord worden. Praktische workshops,met bezieling en passie.