Workshops

Zit er geen workshop bij  die je aanspreekt? Neem toch contact met mij op. Ik ga dan met je bekijken welke wensen je hebt en wat ik voor je kan betekenen.

 

Hier enkele mogelijkheden voor een workshop. 

 

Passend Onderwijs: Hoe maak je lessen met inzet van de i-pad of laptop en hoe combineer ik dat met “old school” middelen?

De workshop van XtraVisie geeft kort informatie, om daarna te beleven en te oefenen. Toepasbaarheid in de les staat voorop, waarbij differentiatie, talentontwikkeling en het oefenen van de 21e eeuwse vaardigheden aan de orde komen: Probleem oplossend vermogen, kritisch denken, communiceren, creativiteit, sociale en culturele vaardigheden, ICT geletterdheid en samenwerken. Nieuwe en oude technieken hand in hand laten gaan om prachtig onderwijs te geven en enthousiast en geïnspireerd de volgende dag toe te passen.

Tijdsduur: 1 tot anderhalf uur.

 

_DSC3898Beleving en bezinning in de klas.

De workshop van XtraVisie geeft kort informatie, om daarna te beleven en te oefenen. Toepasbaarheid in de les staat voorop. Met deze workshop krijgt u handvaten om met bezinningsvragen aan de gang te gaan. Oefenen als groep en met behulp van de trainer een lessen serie maken.

Tijdsduur: anderhalf tot drie uur. )In overleg).